Presidenti Meta vlerëson dy personalitete të shquara të polifonisë shqiptare: Të mbrojmë dhe promovojmë me krenari trashëgiminë e pasur kulturore dhe artistike të kombit shqiptar

Presidenti Meta vlerëson dy personalitete të shquara të polifonisë shqiptare: Të mbrojmë dhe promovojmë me krenari trashëgiminë e pasur kulturore dhe artistike të kombit shqiptar

Sorry, this entry is only available in Albanian.