Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nënë Tereza”, themeluesin e Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë, z. Sabri Skënderi: Vlerësim për përkushtimin, pasionin, sakrificën dhe profesionalizmin e të gjithë infermierëve dhe mjekëve shqiptarë në përballjen me COVID-19

Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nënë Tereza”, themeluesin e Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë, z. Sabri Skënderi: Vlerësim për përkushtimin, pasionin, sakrificën dhe profesionalizmin e të gjithë infermierëve dhe mjekëve shqiptarë në përballjen me COVID-19

Sorry, this entry is only available in Albanian.