Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” trajnerin legjendar të volejbollit z. Vangjel Koja dhe basketbollistin e shquar z. Muhamet Përmeti

Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” trajnerin legjendar të volejbollit z. Vangjel Koja dhe basketbollistin e shquar z. Muhamet Përmeti
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” trajnerin legjendar të volejbollit z. Vangjel Koja dhe basketbollistin e shquar z. Muhamet Përmeti
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” trajnerin legjendar të volejbollit z. Vangjel Koja dhe basketbollistin e shquar z. Muhamet Përmeti
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” trajnerin legjendar të volejbollit z. Vangjel Koja dhe basketbollistin e shquar z. Muhamet Përmeti