Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” gazetarin dhe publicistin e mirënjohur, z. Ferdinand Samarxhi

Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” gazetarin dhe publicistin e mirënjohur, z. Ferdinand Samarxhi
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” gazetarin dhe publicistin e mirënjohur, z. Ferdinand Samarxhi
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” gazetarin dhe publicistin e mirënjohur, z. Ferdinand Samarxhi
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” gazetarin dhe publicistin e mirënjohur, z. Ferdinand Samarxhi