Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën e lartë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” arkeologët e shquar Hasan Ceka dhe Leon Rey, si dhe personalitetin francez Jean Gabriel Rey me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”

Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën e lartë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” arkeologët e shquar Hasan Ceka dhe Leon Rey, si dhe personalitetin francez Jean Gabriel Rey me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën e lartë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” arkeologët e shquar Hasan Ceka dhe Leon Rey, si dhe personalitetin francez Jean Gabriel Rey me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën e lartë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” arkeologët e shquar Hasan Ceka dhe Leon Rey, si dhe personalitetin francez Jean Gabriel Rey me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën e lartë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” arkeologët e shquar Hasan Ceka dhe Leon Rey, si dhe personalitetin francez Jean Gabriel Rey me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën e lartë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” arkeologët e shquar Hasan Ceka dhe Leon Rey, si dhe personalitetin francez Jean Gabriel Rey me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”