Presidenti Meta vlerëson akademikun dhe shkrimtarin e shquar Bedri Dedja (pas vdekjes) me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”

Presidenti Meta vlerëson akademikun dhe shkrimtarin e shquar Bedri Dedja (pas vdekjes) me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”

Sorry, this entry is only available in Albanian.