Presidenti Meta viziton Shtëpinë e Fëmijëve Shkollorë “Vangjel Pulla” në Sarandë dhe vlerëson ish-punonjës dhe ish-banorë të saj: Me kontribute të vyera për integrimin e plotë të jetimëve në shoqëri, mision që nuk duhet ndalur

Presidenti Meta viziton Shtëpinë e Fëmijëve Shkollorë “Vangjel Pulla” në Sarandë dhe vlerëson ish-punonjës dhe ish-banorë të saj: Me kontribute të vyera për integrimin e plotë të jetimëve në shoqëri, mision që nuk duhet ndalur

Sorry, this entry is only available in Albanian.