Presidenti Meta viziton Fakultetin e Gjeologji Minierave në Javën Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë

Presidenti Meta viziton Fakultetin e Gjeologji Minierave në Javën Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë
Presidenti Meta viziton Fakultetin e Gjeologji Minierave në Javën Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë
Presidenti Meta viziton Fakultetin e Gjeologji Minierave në Javën Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë