Presidenti Meta takohet me Kryeparlamentarin e Kosovës, Sh.T.Z. Glauk Konjufca: Mbështetje për Procesin e Berlinit, si nismë gjithëpërfshirëse, efikase dhe me rezultate konkrete, përkundrejt “Ballkanit të Hapur”, një projekt përçarës dhe përjashtues

Presidenti Meta takohet me Kryeparlamentarin e Kosovës, Sh.T.Z. Glauk Konjufca: Mbështetje për Procesin e Berlinit, si nismë gjithëpërfshirëse, efikase dhe me rezultate konkrete, përkundrejt “Ballkanit të Hapur”, një projekt përçarës dhe përjashtues

Sorry, this entry is only available in Albanian.