Presidenti Meta priti në takim disa nxënës dhe drejtues të Institutit “ATOMI” nga Prishtina: Të përkrahim fëmijët me inteligjencë të jashtëzakonshme

Presidenti Meta priti në takim disa nxënës dhe drejtues të Institutit “ATOMI” nga Prishtina: Të përkrahim fëmijët me inteligjencë të jashtëzakonshme

Sorry, this entry is only available in Albanian.