Presidenti Meta pret në takim Zëvendëskryeministren dhe Ministren e Punëve të Jashtme dhe të Diasporës së Republikës së Kosovës, Sh.S.Znj. Donika Gërvalla

Presidenti Meta pret në takim Zëvendëskryeministren dhe Ministren e Punëve të Jashtme dhe të Diasporës së Republikës së Kosovës, Sh.S.Znj. Donika Gërvalla
Presidenti Meta pret në takim Zëvendëskryeministren dhe Ministren e Punëve të Jashtme dhe të Diasporës së Republikës së Kosovës, Sh.S.Znj. Donika Gërvalla
Presidenti Meta pret në takim Zëvendëskryeministren dhe Ministren e Punëve të Jashtme dhe të Diasporës së Republikës së Kosovës, Sh.S.Znj. Donika Gërvalla