Presidenti Meta pret në takim nxënës dhe drejtues të Institutit “ATOMI” nga Prishtina

Presidenti Meta pret në takim nxënës dhe drejtues të Institutit “ATOMI” nga Prishtina
Presidenti Meta pret në takim nxënës dhe drejtues të Institutit “ATOMI” nga Prishtina
Presidenti Meta pret në takim nxënës dhe drejtues të Institutit “ATOMI” nga Prishtina
Presidenti Meta pret në takim nxënës dhe drejtues të Institutit “ATOMI” nga Prishtina