Presidenti Meta pret në takim Ndihmës Sekretaren e Departamentit Amerikan të Shtetit për Arsimin dhe Kulturën, znj. Maria Royce

Presidenti Meta pret në takim Ndihmës Sekretaren e Departamentit Amerikan të Shtetit për Arsimin dhe Kulturën, znj. Maria Royce
Presidenti Meta pret në takim Ndihmës Sekretaren e Departamentit Amerikan të Shtetit për Arsimin dhe Kulturën, znj. Maria Royce
Presidenti Meta pret në takim Ndihmës Sekretaren e Departamentit Amerikan të Shtetit për Arsimin dhe Kulturën, znj. Maria Royce
Presidenti Meta pret në takim Ndihmës Sekretaren e Departamentit Amerikan të Shtetit për Arsimin dhe Kulturën, znj. Maria Royce
Presidenti Meta pret në takim Ndihmës Sekretaren e Departamentit Amerikan të Shtetit për Arsimin dhe Kulturën, znj. Maria Royce