Presidenti Meta pret në takim ambasadoren e SHBA dhe ambasadorët e vendeve të BE: E diela do të jetë një ditë feste për të gjithë shqiptarët.

Presidenti Meta pret në takim ambasadoren e SHBA dhe ambasadorët e vendeve të BE: E diela do të jetë një ditë feste për të gjithë shqiptarët.

Sorry, this entry is only available in Albanian.