Presidenti Meta përshëndet “Festën e Vjeljes së Rrushit” në Rahovec: Shkëmbimet mes Shqipërisë dhe Kosovës të rriten edhe më tej!

Presidenti Meta përshëndet “Festën e Vjeljes së Rrushit” në Rahovec: Shkëmbimet mes Shqipërisë dhe Kosovës të rriten edhe më tej!

Sorry, this entry is only available in Albanian.