Presidenti Meta përshëndet 80-vjetorin e krijimit të Radio-Tiranës dhe vlerëson figurat e shquara të saj për kontributin e tyre ndër vite

Presidenti Meta përshëndet 80-vjetorin e krijimit të Radio-Tiranës dhe vlerëson figurat e shquara të saj për kontributin e tyre ndër vite

Sorry, this entry is only available in Albanian.