Presidenti Meta përshëndet 15-vjetorin e përfshirjes së isopolifonisë shqiptare në listën e UNESCO-s të “Kryeveprave të trashëgimisë gojore të njerëzimit”: Gjuha, kënga polifonike dhe identiteti i shqiptarit kanë qenë dhe do të jenë përherë një e të pandara!

Presidenti Meta përshëndet 15-vjetorin e përfshirjes së isopolifonisë shqiptare në listën e UNESCO-s të “Kryeveprave të trashëgimisë gojore të njerëzimit”: Gjuha, kënga polifonike dhe identiteti i shqiptarit kanë qenë dhe do të jenë përherë një e të pandara!

Sorry, this entry is only available in Albanian.