Presidenti Meta përshëndet 100-vjetorin e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Durrësit: Është koha për një rigjallërim, për t’i dhënë frymëmarrje dhe përmirësuar klimën e biznesit, duke mbështetur sipërmarrësit me ide novatore, nëpërmjet politikave fiskale e ekonomike, që garantojnë konkurrencën e lirë

Presidenti Meta përshëndet 100-vjetorin e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Durrësit: Është koha për një rigjallërim, për t’i dhënë frymëmarrje dhe përmirësuar klimën e biznesit, duke mbështetur sipërmarrësit me ide novatore, nëpërmjet politikave fiskale e ekonomike, që garantojnë konkurrencën e lirë

Sorry, this entry is only available in Albanian.