Presidenti Meta në Shtëpinë e Fëmijës “Fillime të Reja”: Të investojmë dhe të mbështesim fëmijët pa kujdes prindëror dhe të familjeve në vështirësi ekonomike, duke i përgatitur për sfidat e së ardhmes

Presidenti Meta në Shtëpinë e Fëmijës “Fillime të Reja”: Të investojmë dhe të mbështesim fëmijët pa kujdes prindëror dhe të familjeve në vështirësi ekonomike, duke i përgatitur për sfidat e së ardhmes

Sorry, this entry is only available in Albanian.