Presidenti Meta në përurimin e shtatores së luftëtarëve të lirisë Fehmi dhe Xhevë Lladrovcit në Drenas

Presidenti Meta në përurimin e shtatores së luftëtarëve të lirisë Fehmi dhe Xhevë Lladrovcit në Drenas
Presidenti Meta në përurimin e shtatores së luftëtarëve të lirisë Fehmi dhe Xhevë Lladrovcit në Drenas