Presidenti Meta në edicionin e 6-të të “Ditëve të Kujtesës” 2021: Një popull, që fle në demokraci, zgjohet në diktaturë. Të mos harrojmë të kaluarën, për të mos lejuar përsëritjen e saj në të sotmen dhe të ardhmen

Presidenti Meta në edicionin e 6-të të “Ditëve të Kujtesës” 2021: Një popull, që fle në demokraci, zgjohet në diktaturë. Të mos harrojmë të kaluarën, për të mos lejuar përsëritjen e saj në të sotmen dhe të ardhmen

Sorry, this entry is only available in Albanian.