Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë: Këshilla ime për të rinjtë, mos kërkoni degë të lehta, sepse do të keni një të ardhme të vështirë.

Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë: Këshilla ime për të rinjtë, mos kërkoni degë të lehta, sepse do të keni një të ardhme të vështirë.

Sorry, this entry is only available in Albanian.