Presidenti Meta nderon sakrificat sublime të Dëshmorëve të Atdheut: Të angazhohemi për të bërë shumë më tepër që qytetarët shqiptarë të gëzojnë të gjitha liritë, që u takojnë në vendin e tyre dhe që Shqipëria të meritojë sa më parë vendin e saj në Bashkimin Europian.

Presidenti Meta nderon sakrificat sublime të Dëshmorëve të Atdheut: Të angazhohemi për të bërë shumë më tepër që qytetarët shqiptarë të gëzojnë të gjitha liritë, që u takojnë në vendin e tyre dhe që Shqipëria të meritojë sa më parë vendin e saj në Bashkimin Europian.

Sorry, this entry is only available in Albanian.