Presidenti Meta mban një ligjëratë në Shkollën e Qeverisjes, Diplomacisë dhe Strategjisë “Lauder”: Toleranca, bashkëjetesa etnike, fetare dhe kulturore në Ballkan është thelbësore, për ta çuar edhe më përpara paqen, stabilitetin dhe harmoninë rajonale

Presidenti Meta mban një ligjëratë në Shkollën e Qeverisjes, Diplomacisë dhe Strategjisë “Lauder”: Toleranca, bashkëjetesa etnike, fetare dhe kulturore në Ballkan është thelbësore, për ta çuar edhe më përpara paqen, stabilitetin dhe harmoninë rajonale

Sorry, this entry is only available in Albanian.