Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të z. Ridi Kurtezi, ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe në Mbretërinë e Marokut, Republikën Islamike të Mauritanisë dhe Principatën e Andorës, jorezident

Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të z. Ridi Kurtezi, ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe në Mbretërinë e Marokut, Republikën Islamike të Mauritanisë dhe Principatën e Andorës, jorezident

Sorry, this entry is only available in Albanian.