Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të z. Ilir Melo, ambasador në Republikën e Kroacisë, rezident, si dhe në Bosnjë dhe Hercegovinë, jorezident

Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të z. Ilir Melo, ambasador në Republikën e Kroacisë, rezident, si dhe në Bosnjë dhe Hercegovinë, jorezident

Sorry, this entry is only available in Albanian.