Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të z. Ferit Hoxha, Ambasador pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Edukimin, Shkencën dhe Kulturën (UNESCO), rezident

Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të z. Ferit Hoxha, Ambasador pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Edukimin, Shkencën dhe Kulturën (UNESCO), rezident

Sorry, this entry is only available in Albanian.