Presidenti Meta dekreton emërimin e znj. Besiana Kadare, Ambasadore pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Edukimin, Shkencën dhe Kulturën (UNESCO), rezidente

Presidenti Meta dekreton emërimin e znj. Besiana Kadare, Ambasadore pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Edukimin, Shkencën dhe Kulturën (UNESCO), rezidente

Sorry, this entry is only available in Albanian.