Presidenti Meta dekreton emërimin e z. Virgjil Kule, ambasadornë Mbretërinë e Suedisë, rezident, si dhe në Republikën e Finlandës, Republikën e Islandës dhe në Mbretërinë e Norvegjisë, jorezident

Presidenti Meta dekreton emërimin e z. Virgjil Kule, ambasadornë Mbretërinë e Suedisë, rezident, si dhe në Republikën e Finlandës, Republikën e Islandës dhe në Mbretërinë e Norvegjisë, jorezident

Sorry, this entry is only available in Albanian.