Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” futbollistin e shquar të ekipit “17 Nëntori” dhe Ekipit Kombëtar, z. Shkëlqim Muça

Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” futbollistin e shquar të ekipit “17 Nëntori” dhe Ekipit Kombëtar, z. Shkëlqim Muça

Sorry, this entry is only available in Albanian.