Presidenti Meta dekoron me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut” arkitektin e shquar, Gani Strazimiri (pas vdekjes): Meritë të jashtëzakonshme për promovimin dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe historike të popullit shqiptar

Presidenti Meta dekoron me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut” arkitektin e shquar, Gani Strazimiri (pas vdekjes): Meritë të jashtëzakonshme për promovimin dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe historike të popullit shqiptar

Sorry, this entry is only available in Albanian.