Presidenti Meta dekoron heronjtë e rezistencës kundër pushtimit fashist Isak Metalia e Xhevdet Ballanca, si dhe historianin Sali Hidri: 7 prillin 1939, një ditë të zezë në historinë e popullit tonë, por edhe një ditë nderimi për rezistencën heroike antifashiste të patriotëve tanë më të kulluar, që në momentin më të vështirë, i dolën për zot Atdheut, duke mos kursyer as jetën e tyre

Presidenti Meta dekoron heronjtë e rezistencës kundër pushtimit fashist Isak Metalia e Xhevdet Ballanca, si dhe historianin Sali Hidri: 7 prillin 1939, një ditë të zezë në historinë e popullit tonë, por edhe një ditë nderimi për rezistencën heroike antifashiste të patriotëve tanë më të kulluar, që në momentin më të vështirë, i dolën për zot Atdheut, duke mos kursyer as jetën e tyre

Sorry, this entry is only available in Albanian.