Presidenti Meta dekoron dirigjenten e spikatur Suzana Turku me Titullin “Mjeshtër i Madh”: Me vullnet të hekurt dhe me punë këmbëngulëse e plot pasion është bërë një shembull për të gjitha gratë shqiptare, të cilat i kanë të gjitha potencialet për të qenë “dirigjente” të suksesshme në çdo fushë të jetës

Presidenti Meta dekoron dirigjenten e spikatur Suzana Turku me Titullin “Mjeshtër i Madh”: Me vullnet të hekurt dhe me punë këmbëngulëse e plot pasion është bërë një shembull për të gjitha gratë shqiptare, të cilat i kanë të gjitha potencialet për të qenë “dirigjente” të suksesshme në çdo fushë të jetës

Sorry, this entry is only available in Albanian.