Presidenti Meta dekoron atletët Sokol Morina, Petrit Qendro dhe Sotir Qirjaqi: Kjo ceremoni synon të riafirmojë jo vetëm vlerat dhe kontributin e personaliteteve sportive, por dhe rëndësinë e vetë sportit, në zhvillimin e shëndetshëm të shoqërisë tonë.

Presidenti Meta dekoron atletët Sokol Morina, Petrit Qendro dhe Sotir Qirjaqi: Kjo ceremoni synon të riafirmojë jo vetëm vlerat dhe kontributin e personaliteteve sportive, por dhe rëndësinë e vetë sportit, në zhvillimin e shëndetshëm të shoqërisë tonë.

Sorry, this entry is only available in Albanian.