Presidenti Meta dekoron 20 luftëtarë dhe komandantë të shquar të Luftës Kombëtare të Vlorës 1920: Zot i këtij vendi dhe sovraniteti në këtë tokë i përket vetëm popullit shqiptar

Presidenti Meta dekoron 20 luftëtarë dhe komandantë të shquar të Luftës Kombëtare të Vlorës 1920: Zot i këtij vendi dhe sovraniteti në këtë tokë i përket vetëm popullit shqiptar

Sorry, this entry is only available in Albanian.