Presidenti Meta çmon me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” ish-partizanin dhe ushtarakun e shquar, Selim Shuli (pas vdekjes)

Presidenti Meta çmon me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” ish-partizanin dhe ushtarakun e shquar, Selim Shuli (pas vdekjes)
Presidenti Meta çmon me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” ish-partizanin dhe ushtarakun e shquar, Selim Shuli (pas vdekjes)
Presidenti Meta çmon me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” ish-partizanin dhe ushtarakun e shquar, Selim Shuli (pas vdekjes)