Presidenti Meta çmon Kongresin e Lushnjës me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”: Uniteti rreth çështjes kombëtare, përgjegjësia, respekti, sjellja e qytetëruar dhe komunikimi midis delegatëve, janë një mesazh i fortë për aktualitetin konfliktual të politikës sonë.

Presidenti Meta çmon Kongresin e Lushnjës me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”: Uniteti rreth çështjes kombëtare, përgjegjësia, respekti, sjellja e qytetëruar dhe komunikimi midis delegatëve, janë një mesazh i fortë për aktualitetin konfliktual të politikës sonë.

Sorry, this entry is only available in Albanian.