Presidenti Meta çmon karateistin e suksesshëm Enver Cakiqi me Titullin “Mjeshtër i Madh”: Talenti, përkushtimi, respekti, miqësia dhe thjeshtësia e tij janë shembull frymëzimi për karateistët e ardhshëm

Presidenti Meta çmon karateistin e suksesshëm Enver Cakiqi me Titullin “Mjeshtër i Madh”: Talenti, përkushtimi, respekti, miqësia dhe thjeshtësia e tij janë shembull frymëzimi për karateistët e ardhshëm

Sorry, this entry is only available in Albanian.