Fjala e Presidentit Meta në ceremoninë e dekorimit të personaliteteve të shquara me kontribut të veçantë, të propozuara nga Komuna e Dibrës si dhe nga Shoqata “Bashkësia Dibrane”

Fjala e Presidentit Meta në ceremoninë e dekorimit të personaliteteve të shquara me kontribut të veçantë, të propozuara nga Komuna e Dibrës si dhe nga Shoqata “Bashkësia Dibrane”

Sorry, this entry is only available in Albanian.