Në Ditën Ndërkombëtare të Artizanatit, Presidenti Meta vlerëson me Titullin “Mjeshtër i Madh” artistin e instrumenteve muzikore dhe stilistin Bujar Kardashi: Promovues i traditave shekullore dhe veçantive të artizanatit shqiptar

Në Ditën Ndërkombëtare të Artizanatit, Presidenti Meta vlerëson me Titullin “Mjeshtër i Madh” artistin e instrumenteve muzikore dhe stilistin Bujar Kardashi: Promovues i traditave shekullore dhe veçantive të artizanatit shqiptar

Sorry, this entry is only available in Albanian.