Kërkesë e përsëritur për kryerjen e hetimeve proaktive mbi keqpërdorimin e të dhënave personale të qytetarëve shqiptarë dhe të bazës së të dhënave shtetërore nga Partia Socialiste

Kërkesë e përsëritur për kryerjen e hetimeve proaktive mbi keqpërdorimin e të dhënave personale të qytetarëve shqiptarë dhe të bazës së të dhënave shtetërore nga Partia Socialiste

Sorry, this entry is only available in Albanian.