Ligjërata e plotë e Presidentit Meta me temë: “Roli kyç i Shqipërisë në drejtim të paqes, qëndrueshmërisë dhe sigurisë në rajon si dhe kontributi i saj për integrimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor në NATO”

Ligjërata e plotë e Presidentit Meta me temë: “Roli kyç i Shqipërisë në drejtim të paqes, qëndrueshmërisë dhe sigurisë në rajon si dhe kontributi i saj për integrimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor në NATO”

Sorry, this entry is only available in Albanian.