Fjala e Presidentit Meta në Panairin e Artizanatit në Shkodër dhe dekorimin e inxhinierit të shquar, Zef Gjini me Titullin “Mjeshtër i Madh”

Fjala e Presidentit Meta në Panairin e Artizanatit në Shkodër dhe dekorimin e inxhinierit të shquar, Zef Gjini me Titullin “Mjeshtër i Madh”

Sorry, this entry is only available in Albanian.