Fjala e Presidentit Meta në ceremoninë e dekorimit të themeluesit dhe drejtuesit të parë të Spitalit të Beratit, doktorit epidemiolog Hajdar Sulo (pas vdekjes) me Dekoratën “Nënë Tereza”

Fjala e Presidentit Meta në ceremoninë e dekorimit të themeluesit dhe drejtuesit të parë të Spitalit të Beratit, doktorit epidemiolog Hajdar Sulo (pas vdekjes) me Dekoratën “Nënë Tereza”

Sorry, this entry is only available in Albanian.