Fjala e Presidentit Meta në ceremoninë e dekorimit të akademikut, juristit dhe konstitucionalistit të shquar, Luan Omari me Dekoratën “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Fjala e Presidentit Meta në ceremoninë e dekorimit të akademikut, juristit dhe konstitucionalistit të shquar, Luan Omari me Dekoratën “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Sorry, this entry is only available in Albanian.