DEKLARATË E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SH.T.Z ILIR META PËR KTHIMIN PËR RISHQYRTIM TË LIGJIT NR. 16/2021 DHE KONTRATËS SHTESË SË KONCESIONIT TË AEROPORTIT TË RINASIT

DEKLARATË E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SH.T.Z ILIR META PËR KTHIMIN PËR RISHQYRTIM TË LIGJIT NR. 16/2021 DHE KONTRATËS SHTESË SË KONCESIONIT TË AEROPORTIT TË RINASIT

Sorry, this entry is only available in Albanian.