April 2018

Ylli Asllani (born 24 March 1959 in Gjirokastra) is adviser to President Meta, for Local Government issues, from September 2017 and provides expertise in the field of local government, local democraci, decentralization and regional development. In the years 2013-2017 he was advisor to President Bujar Nishani...

Brigadier General Piro AHMETAJ, was born on 10 March 1963. He started his military career with studies at the Military Academy “Skanderbeg” in 1983. In 1986 was commissioned and throughout his career he has been assigned to numerous operational, command and staff positions, having the...

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi dt. 08/05/2017, nr. dekreti 10299 Mehmet Gradicës (pas vdekjes) “Dekoratën e Flamurit Kombëtar” me motivacionin: “Në nderim të lartë të veprimtarisë së tij të shquar atdhetare kundër ndarjes së Kosovës dhe trojeve të tjera shqiptare nga trungu amë...

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 16/11/2017, nr. dekreti 10655 Kryeministrit të Bavarisë në periudhën 1978-1988 Franz Josef Strauss (pas vdekjes) “Dekoratën e Flamurit Kombëtar” me motivacionin: “Në shenjë vlerësimi dhe mirënjohjeje ndaj mbështetjes dhe ndihmës së vyer dhënë popullit shqiptar për të...