Albanian Constitution

Program of Transparency

National
Simbols

News

Latest news

Gallery

Visit Albania

3 hours ago

Ilir Meta

Në vlerësim të personalitetit të tij të gjithanshëm në sport dhe në jetë, duke dëshmuar cilësi të rralla drejtuese dhe organizmi në fushën e lojës, si dhe për rezultatet e shkëlqyera të arritura në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, kisha nderin të vlerësoja me Titullin e lartë "Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut", ish-volejbollistin tonë të shquar, Hysen Domi.

Ceni, siç e njeh bota e sportit, i dha jetë volejbollit të qytetit të Elbasanit dhe falë cilësive e inteligjencës së tij të jashtëzakonshme, ia arriti ta rendisë ekipin e këtij qyteti ndër skuadrat më të forta të vendit, duke u bërë një model sportiv i patjetërsueshëm dhe një simbol për të rinjtë e të rejat e brezit të tij dhe jo vetëm.

Titullar i Ekipit Kombëtar të volejbollit dhe njëkohësisht i skuadrave më të mira të asaj kohe, 'Dinamo’ dhe ‘Partizani’, kontributi i tij në zhvillimin cilësor të sportit shqiptar u kthye në një shembull frymëzimi për të gjithë. Me virtyte të larta, vizionar dhe një sportist elitar i mrekullueshëm, Domi mbetet një sinonim i korrektësisë, urtësisë dhe vlerave qytetare, por edhe i aftësive drejtuese si Kryetar Bashkie i Elbasanit dhe i organizatave më të rëndësishme sportive në vend. 🏐🇦🇱
... See MoreSee Less

View on Facebook

(1/3) In appreciation of his versatile personality in sports, proving rare leadership qualities on the field of play, as well as for the excellent results achieved, I had the honor to award "Knight of the Order of Skanderbeg" our former prominent volleyball player Hysen Domi.🏐🇦🇱