Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 9254

D E K R E T
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1.    Artur Osman Kusi
2.    Elona Ali Kusi (Llabuti)
3.    Bianka Artur Kusi
4.    Aljon Artur Kusi
5.    Skerdilajd Shehap Lamaj
6.    Jorida Kushtrim Kushova
7.    Edmond Syrja Ahmetaj
8.    Greta Arben Buzi
9.    Benjamin Demir Pasho
10.    Juliana Koli Veshi
11.    Shkëlqim Selman Behari
12.    Drilona Ferdinant Bejleri (Kaçi)
13.    Christ Ilirjan Bejleri
14.    Ingrid Luan Bushi
15.    Klaudia Luan Bushi
16.    Elsa Ramazan Qerimi
17.    Besmir Lulzim Mavraj
18.    Elsa Xhemal Kamberi
19.    Kevin Maksim Lajthia
20.    Eno Thanas Milo
21.    Bledar Tafil Salku
22.    Armen Ismail Kurmemaj
23.    Kledis Ismail Kurmemaj
24.    Filip Kersto Popović (Popaj)
25.    Fatos Ali Aliu
26.    Rigers Nefzat Uliu
27.    Gjergjkastrioti Genc Bajri
28.    Etleva Anesti Naçi
29.    Vanja Millan Martinoviq
30.    Gjurgja Andro Martinoviq (Matanaj)
31.    Mimoza Ferjat Hagemeister (Dapaj)
32.    Xheni Rustem Kërtusha
33.    Sened Ruzhdi Meshnuni
34.    Suela Bardhyl Meshnuni (Fishta)
35.    Enea Sened Meshnuni
36.    Melina Sened Meshnuni

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 09.10.2015
Nr. i dekretit: 9254

 PRESIDENTI  I  REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI