Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 8875

D E K R E T
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1.    Eraldo Kadri Kani
2.    Edlira Murat Suljoti
3.    Emirjeta Vigan Saliasi
4.    Ehsen Ruzhdi Bytyçi (Tela)
5.    Anila Mitkë Borova (Naska)
6.    Blerina Hair Honigbaum (Mustafaraj)
7.    Daniel Zaim Zaimi
8.    Bukuroshe Osmën Bakllava (Xhafa)
9.    Aleksander (Aleks) Marko Shunjeviç (Pranvera)
10.    Gjorgje Jako Šunjević (Pranvera)
11.    Fatbardha Fahri Kastrioti (Bako)
12.    Rexhina Artjon Kastrioti
13.    Xhon Artjon Kastrioti
14.    Arlind Alim Çela
15.    Laura Kujtim Glloga
16.    Lorenc Musa Xhepa
17.    Eniada Hysen Kurti
18.    Eduard Rexhep Zhukri
19.    Areti Milo Dilo
20.    Nedelko Zako Zllatiçanin (Tatiçaj)
21.    Svetllana Arrso Zllatiçanin (Matanaj)
22.    Muhejmin Agron Sulejmani
23.    Xhemal Osmen Kuqi
24.    Zvezdan Arso Brajoviq (Jakoja)
25.    Gordana Nikolla Brajović (Ajković)
26.    Kesidio Adrian Rustemi
27.    Sharon Kea Olsi Kotte
28.    Eduart Nezir Klosi
29.    Joan Mikail Lena
30.    Lavdije Meriman Braha
31.    Amanda Ernest Meça

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 30.12.2014
Nr. dekretit: 8875

    PRESIDENTI  I  REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI